Den frivillige golfaren

Helgen har varit lugn... Behaglig helt ok.
Varken mer eller mindre.
I fredags sågs jag och Oliwia för att dra och käka lite på stan och sen gick vi på bio och såg Ice Age 4. Hehe.. Rolig film. Det var vi och 90 barn.. Vi skratta nog mest.. Haha. Skönt med lite oseriösa filmer ibland också faktiskt..
Men kvällen var inte slut efter det utan vi drog några öl på Mörners.. Trevligt fredagsmys må jag säga :)

Igår gick jag inte utan för dörren. Rörde knappt en fena. Inget vettigt av den dagen men vem behöver göra något vettigt egentligen...

Hade en viss överskottsenergi när jag vaknade efter 12 timmars sömn så det killade lite i shoppingfingrarna så åkte till Tornby en sväng och visst hittade jag mig ett par väldigt sköna somriga byxor och en tröja. 125 kr! Som hittat må jag säga.
Åkte sen och hämta upp Ante för en runda minigolf i Valla. Bra dag solen har lyst inga mörka dystra moln har synts till visst har det blåst lite men det kan jag stå ut med så länge det inte regnar :)
God energi får man när man umgås med en nära vän så som Andreas är. Vi känner varann innan och utan.. Min vän i livet skulle man kunna säga. Om det inte hade varit för att vi just är före dettingar till varann hade jag velat ha han vid min sida hela livet.
Men det är nog tyvärr kanske inte möjligt.....
Beroende på vilka val vi gör här i livet.
Jag lyckades ligga jämt med Ante hela rundan och slog till och med 2 hole in one!!!!
Men lyckades ändå förlora hela rundan med 3 slag. Men vad gör väl det. Vi åkte till Stångebro gatukök och avslutade dagen där med god mat :)

Nu blir det lite tv och soffhäng innan det är dags och hoppa i säng för imorgon är det jobb igen.. 5 dagar kvar till 3 veckor semester. JIPPIE!!!
 
Nya kläderna minus koftan och skorna  =)

Vi hörs då!