Det fungerade nog...

Nu kanske det blir lite liv igen i lyckan .. Då jag ny äntligen efter ett års försök nästan( haha ) fått appen på min mobil att fungera. Då kan jag också passa på att säga att jag varit med iPhone i ett års tid!!!! (OJ) säger jag bara..
Tiden får fort när man har roligt ?!?

I övrigt så lider sommaren mot sitt slut. Semester i tre veckor hade jag absolut tre bra veckor men inger extra ordinärt kanske har man för stora krav vad vet jag. Men tre härliga dagar med min mor och far har jag haft , även en del andra härliga kvällar på landet osv ..
Ett Lisebergs besök i dagarna två gjordes också :-) Man är inte barn längre. Men kul vad det!

Inne på tredje veckan med jobb nu igen .. Inte klokt. Veckorna bara avlöser varandra och man tänker nästan varje måndag, Imorgon börjar mitt NYA liv..
Men det blir sällan så. Oerhört lat och bekväm av mig och det är två stora mindre bra egenskaper som jag kanske borde jobba lite på .. :)

I övrigt är jag så jävla glad för mina närmsta vänner som står mig allra närmast och just nu i livet där jag står nu är det min nygamla vän Sofie. Utan henne vid min sida denna vår vet jag inte vad som hänt. Så himla glad att det var något som gjorde så vi fann varandra igen ❤
Det är skillnad på vänner och vänner och de som tar tid för en när man verkligen behöver de och de som försvinner när man kanske skulle behövt dem som bäst.

Jag borde sova .. Blir nog ett nytt inlägg snart .
Ta hand om er. Snart får man mysa tända ljus och gå ut i den krispiga luften sätta in musik i öronen gå en höstpromenad och drömma sig bort ... Det kan man nog nästan längta till hoppas jag för någonstans hittar någon att dela hösten med också.
Night night