Peace love Rock N roll

Kanske dags att författa några rader här igen ?
Var är ni alla läsare ? Följer ni med mig nu börjar resan tåget har gått för länge sen jag har bara glömt att dra i nödbromsen.
Tåget tuffar på som aldrig förr.
Jag jobbar på och har gjort så under hela sommaren efter midsommarledigheten drog tåget verkligen igång. Jag jobbar numer med mitt städande och som restaurangbiträde på Herrbeta. Det är roligt hyffsat mer utvecklande än städjobbet jag har slavat på ett par år nu.  Det är en underbar känsla med arbetskamrater har någon att diskutera saker med att skoja med att skratta med att lära sig av. Det har jag haft en enorm avsaknad av. Nu har jag raster och lunch något som inte existerat under mina 4 år som servicemedarbetare på Livskomfort.
Det är en ny era som tar fart i livet det här med att ta helg när fredag eftermiddag kommer är inte längre lika självklart att ha semester 4 veckor på sommaren är heller inte alls en självklarhet.
2011 är verkligen inget sig likt. Jag har blivit själv , singel. Ensam men ändå inte en stor värld av vänskap har öppnat sig framför mina ögon. Vissa vänner faller ifrån vissa kommer jag sakna andra faller bort mer naturligt.
En rolig tillvaro till mångt och mycket det kommer stunder man faller ner i grunden och tänker över livet. Man saknar sina rutiner man hade som sambo med Andreas. Det är en ny värld som öppnar sig jag skaffar mina egna rutiner. Jag har också lyckats hitta en egen lägenhet !!!! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG. vänta .....................
Så var tvungen att mätta strupen med en redbull *trött* och äta några ostkrokar =)

Jag är lycklig över att jag på egen hand med hjälp av vänner och min egen kraft hittat ett jobb till och en lägenhet. 
1a handskontrakt på en etta på 55 kvm är påskrivet.  Jag har till och med fått nycklarna i dagarna och börjat flytta in från och med måndag bor jag där.  Det är en blandad känsla av lycka som sprider sig i kroppen.
Jag tror i vilket fall att allt kommer bli hur bra som helst när jag bott in mig och skaffat mig ett eget hem.

Det är mycket som rör sig i tankarna nu förtiden. Hjärnkontoret snurrar på om man säger så men det är nog inte till någon nackdel att man lever och skaffar egna livserfarenheter och värderingar.

Det är sommar och jag börjar faktiskt efter mitt jobbpass imorgon på 9 -17 en veckas semester denna sommars enda vecka. Som jag längtar efter något enormt kunna pyssla och greja och bo in sig i sin lägenhet. Det tar ju ett par månader trots allt. Jag har precis vant mig vid mina 22 kvm och där har jag nu bott sedan i april. Skrämmande hur fort tiden går.
Månaderna flyger förbi. En ny vardag har redan infunnit sig.

Ikväll står en liten utgång på schemat med Kristi en underbart rolig härlig människa vi har mycket gemensamt. Galna upptåg man har med sina vänner. För några veckor sedan var jag på vis och hängde med Krille och co. Gjorde även besök på Mats  och Kristis båt där Nina var också <3 Kärlek. Roligt trevligt somrigt. Vilken tillvaro.
Har också umgåtts ganska mycket med Andreas. Det är en härlig vänskap som finns mellan oss. Jag hoppas den i någon form varar även om inget varar för evigt det vet jag också....Men vi tar en dag i taget och förhoppningsvis tar oss igenom detta som två starkare individer.


Nu får det nog räcka med djupa tankar för idag.
Jag lovar bli mer up to date när jag väl kommit in i vardagslunket på riktigt jag hinner inte riktigt med nu.

auf Wiedersehn.

/ M