The Hjärta och Smärta

Så var den här kanonbra helgen över.
Och nu är det mittiveckan och snart stundar en ny helg... Oh my god. Så fort det tickar på...

Det har varit en riktig toppenhelg från början till slut.
Kryssen var så himla rolig och galen precis som vi brukar ha det.
God mat roliga människor goda drinkar.
En mycket festlig hemresa också haha roligt folk på bussen. Det lättare upp stämningen.
Och sätter en kanonpunkt på en kryss.
Hoppas vi åker snart igen, då kanske en annan båt pratade vi om. Vi har ju bara åkt med Cinderella så det är nog dags att se sig omkring på något annat fartyg.

När jag kom hem var det bara svira om så drog jag och Kristi till Allstars :) Rolig dansant utgång som vanligt.
Mycket bra musik på Allstars synd inte alla linköpingsbor hittat dit ännu utan ska stå i timmars kö på Harrys som bara är trångt och dant. JA jag har faktiskt tröttnat :)
Var ett par månader sedan jag var på Harrys..
Det finns så många andra härliga ställen har hamnat i en era där polarna och jag hänger mera på pubar. Trevligt är det! =)

I söndags vilade jag upp mig lite innan jag åkte till Mjölby för att fira pappsen på fars dag! Jag fixade käket ,mycket gott blev det som alltid hehe. Gjorde en röra på massa gott och cremefresh och bakad potatis med massa smör och en baguette och sallad till det . Smaskens!!
Jag sov över i Mjölby första gången på ett par år jag sov över hos föräldrarna... Det är något speciellt med det på något vis.  Dock blev det ju ingen härlig långfrukost på långa vägar utan kl 6 kom Sandra och hämta upp oss för färden mot Ullared. Det gick smidigt ner och väl där var det ganska mycket folk redan som börjat shoppa loss men det var ju bara tränga sig in och köra.. Så hela dan gick vi där inne och handla och titta klämde och kände , man får ju liksom aldrig nog. Det är nog mera plånboken som säger ifrån för de flesta så även för mig. Men ganska många bra köp gjorde jag iallafall.

Jobbade tisdags men kände mig inte riktigt kry haft ont i halsen sen kryssen. Så idag när jag vaknade värkte min rygg något så satan. Och snoren rann och halsen värkte men jag gav mig iväg på jobb och jobbade några timmar innan jag gav upp och gick hem och bädda ner mig. Nu har jag sovit hela eftermiddagen.
Känner mig seg och dåsig ligger på soffan och bloggar lite letar efter ett förbannat j*la soffbord som verkar totalt omöjligt att hitta till vettigt pris och rätt storlek. =/
BLÄÄÄ!!!

Snart helg igen och då blir det en helg av det lugnare slaget det blir dop för Emmie  på lördag ♥
Hon är så söt och växer så det knakar. Kul och se hennes utveckling.


Nu ska jag titta på tv innan jag somnar igen.

Morskors!






Coolaste tishan!

  
 




Goda drinkar bästa bartendern Jeremy fixade.




Maaaaat. Mums!




( Notis : I övrigt känner jag mig ganska ynklig och ensam, tycker synd om mig själv och längtar efter ett varmt bad och en bra ryggknäckare för denna rygg är inte rolig. Längtar också efter någon att fördriva lite tid med...  Jag ligger i soffan och lyssnar på KENT )